Comunicat

Duminica 26 martie 2023, la Misiunea Crestin Ortodoxa (dupa Calendar Patristic) „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie, a fost oficiata la ora 10.00, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o PSALTIRE .

La ora 16.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre post si foloasele lui ” dupa care au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o Icoana cu Mintuitorul Iisus Hristos.

In saptamina 27 martie-1 aprilie 2023, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Milano,ocazie cu care le va binecuvinta si sfinti casele.

BIROUL DE PRESA AL MITROPOLIEI