Comunicat

Duminica 29 ianuarie 2023, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.00, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop si Mitropolit de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o Carte de rugaciuni.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Sf.Liturghie”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite,iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite un Calendar Ortodox pe anul 2023.

In saptamina 30 ianuarie-4 februarie .2023, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul.

BIROUL DE PRESA AL MITROPOLIEI DE BERGAMO

BBW Cams Ecclesia Theme