Comunicat

Duminica,24 octombrie 2021, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo . Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cîte o Ioniță cu Sf.M.Mc.Dimitrie Izvoritorul de Mir.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Despre Sfînta Taina a Mirungerii”, iar dupa otpust au fost citite rugaciunile de izbavire de necazuri si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate o Carte de cîntări bisericești.

In saptamina 25-30 octombrie 2021, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Milano, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite un Catehism Ortodox.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar eparhial