Comunicat

Duminica, 19 septembrie 2021, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo . Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, Revista „Hrana pentru suflet” nr.1-6( ianuarie-iunie)/2021.

La ora 16.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Crucea vieții noastre”, iar dupa otpust au fost citite rugaciunile de izbavire de necazuri si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cîte o carte de rugaciuni.

In saptamina 20-25 septembrie 2021, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv „Hrana pentru suflet” Nr.1-6(ianuarie-iunie)/2021.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial