Comunicat

Duminica 14 martie 2021, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop si Mitropolit de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de rugaciuni.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema”Despre iertarea pacatelor”, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf.Ioan Gura de Aur,iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf.Ioan Botezatorul .

In saptamina 15-20 martie.2021, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo , prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Domnului Iisus Hristos.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial