Comunicat

Duminica 13 decembrie 2020, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de si Mitropolit de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o Carte de rugaciuni.

La ora 17.00 a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Despre dragostea crestina”, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate un Catehism ortodox.

In saptamina 14-19 decembrie 2020, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite un Calendar Ortodox pe anul 2021.

Arhidiacon B.Mihail – Secretar Eparhial