Comunicat

Duminica 29 noiembrie 2020, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de si Mitropolit de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. M.Mc.Ciprian.

La ora 17.00 a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Rugaciunea si urmările ei„, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate o Psaltire a Maicii Domnului.

In saptamina 30 noiembrie-5 decembrie 2020, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si MB, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf. Împărați Constantin și Elena.

Arhidiacon B.Mihail – Secretar Eparhial