Comunicat

Duminica 15 mai 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de rugaciuni.

La ora 17,oo,a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Mereu la datorie” dupa care au fost citite Rugaciuni pentru dezlegare de blestem, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Prooroc Ioan Botezatorul.

In saptamina 16-21 mai 2016, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Domnului Iisus Hristos.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial