Comunicat

Duminica 8 mai 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata,Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de cat re Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Ap. Toma.

La ora 17.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre saptamina luminata” dupa care au fost citite Rugaciuni pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Invierea Domnului.

In saptamina 9-14 mai 2016, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia MB si Milano, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Domnului Iisus Hristos.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial