Comunicat

Duminica 17 aprilie 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Imparati Constantin si Elena.

La ora 17.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre citirea cu folos a Sf. Scripturi” dupa care au fost citite Rugaciuni pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. M. Ioan cel Nou de la Suceava.

In saptamina 18-23 aprilie 2016, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Milano, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial