Comunicat

Duminica 20 martie 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Mc. Ciprian.

La ora 17.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre foloasele rugaciunii” dupa care au fost citite Rugaciuni de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. M. Mc. Dimitrie izvoritorul de Mir.

In saptamina 21-26 martie 2016, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si MB, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf.Mc. Filofteia.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial