Comunicat

Duminica o8 nov. 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil.

La ora 17.oo,a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Taina Preotiei” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru binele si sporul casei, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil.

In saptamina 09-14 nov. 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o psaltire a Maicii Domnului.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial