Comunicat

Duminica 13 sept. 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30 de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de rugaciuni.

La ora 17,oo a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Taina Sf. Spovedanii” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Mc. Mina.

In saptamina 14-19 sept. 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o psaltire a Maicii Domnului.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial