Comunicat

Duminica 26 iulie 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Prooroc Ioan Botezatorul

La ora 17,oo,a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Taina Preotiei” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

In saptamina 27-31 iulie 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre,intitulata sugestiv ”Hrana pentru suflet” nr. 4-6 (aprilie-iunie) 2015.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial