Comunicat

Duminica 15 martie 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din BergamoMalpensata,Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30,de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o psaltire a Maicii Domnului.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Sfinta Cruce”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de dezlegare de blestem, iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Imparati Constantin si Elena.

In saptamina 16-21 martie 2015,Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Torino, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre,intitulata sugestiv ”Hrana pentru suflet” nr.1-3 (ianuarie-martie) 2015.

Arhidiacon B.Mihail Secretar Eparhial