Comunicat

Duminica 18 ian.2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf.Apostol si Evanghelist Ioan.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Botezul Pocaintei”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de dezlegare de blestem si de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite, iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o psaltire a Maicii Domnului.
In saptamina 19-24 ian. 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si Monza Brianza, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf. Apostoli Petru si Pavel.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial