Comunicat

Duminica 16 nov. 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf.Arhangheli Mihail si Gavriil .

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Postul si roadele lui „, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf.Ioan Gura de Aur si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv”Hrana pentru suflet”nr.10-12(Oct.-dec)/2014.

In saptamina 17-22 nov. 2014, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va  face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si Milano , prilej cu care le va sfinti si  binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul  Domnului Iisus Hristos .

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial