Comunicat

Duminica, 27 aprilie 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa vechiul calendar “Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, la ora 10:30, Sf. Liturghie a fost oficiata de P.C. Protoiereu Victor Pana, consilier cultural al mitropoliei noastre. Dupa otpust, P.C. Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii, iar apoi a adresat cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. Dupa otpust, a oferit drept binecuvintare cate o carte de rugaciuni si o iconita cu Sf. Gheorghe.

La ora 17:00, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema: “Mai aproape de Dumnezeu”. La final credinciosilor prezenti li s-au citit rugaciunile de deslegare de blestem si de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite.

In saptamana 28 aprilie – 3 mai 2014, Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv “Hrana pentru suflet” Nr. 4-6 2014

ARHIDIACON B.MIHAIL-SECRETAR EPARHIAL