Scrisoare de multumire

Prin aceste randuri vreau sa multumesc tuturor celor care m-au felicitat sau nu m-au felicitat de ziua mea de nastere si sa le spun ca nu i-am dat uitarii, ii iubesc, ii port in suflet si in rugaciunile mele de zi cu zi dorindu-le multa sanatate, fericire, bucurii si noi impliniri in viata cotidiana.

Ziua de nastere este cea mai insemnata zi din viata unui om si de aceea el se bucura cand cineva ii ureaza La Multi Ani. Sigur ca viata are multe urcusuri si coborasuri. De aceea, acum la ceas aniversar imi dau seama ca unii oameni care pana mai ieri ma felicitau, astazi nu ma mai felicita, lucru ce este normal si firesc, dar nu este normal si firesc de ce acesti oameni au uitat de prietenia noastra. Ce ii motiveaza?

Un om cu credinta in suflet si fiu al unei Biserici nu uita de prietenii si de semenii lui. Cu dragostea si pretuirea mea, va imbratisez si va multumesc inca o data pentru gandurile bune.

DR. ONUFRIE POP, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat al Mitropoliei Autonome Crestin-Ortodoxe dupa Vechiul Calendar in Italia Bergamo la 22 oct. 2012