Comunicat

Duminica 21 febr. 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o psaltire.

La ora 17,oo,a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Sf. Biserica” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o carte de rugaciuni.

In saptamina 22-27 febr.2016,Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Milano si MB, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Paraclisul Maicii Domnului .

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial