Vizita canonica in Spania a Inalt Prea Sfintitului Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat, la Vicariatul Crestin Ortodox General din Castellon

In perioada 04-08 dec. 2014, Inalt Prea Sfintia Sa Dr. ONUFRIE POP, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat al Mitropoliei Autonome Crestin Ortodoxe dupa Vechiul Calendar in Italia, va face o vizita canonica la Vicariatul Crestin Ortodox General al Spaniei. Cu acest prilej, va face si vizite pastorale credinciosilor din provincia Castellon si Valencia, prilej cu care le va binecuvinta si sfinti casele acestora, le va citi Moliftele Sf. Vasile cel Mare si le va darui drept binecuvintare, revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv “Hrana pentru suflet”nr.10-12/2014.

Joi,04 dec- 2014 si Vineri 05 dec.2014, Inalt Prea Sfintia Sa, va face o vizita pastorala la Misiunea Crestin Ortodoxa “Sf.Apostoli Petru si Pavel” din Valencia ,pastorita de P.C.Protoiereu Mitrofor Gabriel Cojocaru.Simbata 06 dec.2014 si Duminica 07 dec.2014,va face o vizita pastorala la Misiunea Crestin Ortodoxa”Adormirea Maicii Domnului”din Castellon,pastorita de P.C.Protoiereu Mitrofor Nicolae Marius Constantin.La Castellon,in cele doua zile,va oficia si Sf.Liturghie arhiereasca,alaturi de toti preotii dependenti canonic de Vicariatul din Spania.Luni 08 dec. a.c. Inalt Prea Sfintia Sa, se va intoarce la Bergamo in Italia.

Duminica,07 dec.2014,dupa Sf.Liturghie arhiereasca, fiecare preot misionar va prezenta cite un raport de activitate pe peroada 01 iulie-06 dec. 2014, la care va asista si Inalt Prea Sfintia Sa, Dr. ONUFRIE POP, Arhiepiscop si Mitropolit.Va urma apoi o agapa crestineasca,la sediul vicariatului, oferita de P.C.Parinte Vicar Nicolae Marius Constantin si de familia acestuia.

ARHIDIACON B.MIHAIL-SECRETAR EPARHIAL