FELICITARE TRIMISA DE CREDINCIOȘII FIDELI BISERICII ORTODOXE DUPĂ CALENDAR PATRISTIC DIN BERGAMO SI EUROPA,CU PRILEJUL ANIVERSARII ZILEI DE NASTERE A MONS. DR. ONUFRIE (OCTAVIAN) POP, INTIISTATATORUL BISERICII (22 OCTOMBRIE 2023)

La ceas aniversar, cind impliniti frumoasa virsta de 67 ani, noi credinciosii fideli Bisericii pe care o pastoriti, il rugam pe bunul Dumnezeu, sa va daruiasca multa sanatate putere si inspiratie duhovniceasca in slujirea Bisericii lui Hristos.

In aceasta zi binecuvântată, cand sarbatoriti ziua de nastere, tinem sa va aducem sincere felicitari, insotite de urările noastre, de sanatate, cu impliniri si bucurii in mijlocul credincioșilor pe care cu atâta dăruire, ii pastoriti si carora mereu le daruiti iubirea. Va felicitam pentru activitatea cotidiana, pe care o desfasurati intru slujirea semenilor si ne rugam la Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta osteneala si truda, pe care o depuneti intru slujirea si mingaierea lor.

Avem placerea sa va aducem sincere felicitari si urari de bine, alaturi si de recunoștința noastră, pentru activitatea ce cu mult zel si dăruire, o desfasurati, indemnindu-ne, mereu, sa traim dupa preceptele Evanghelice si conform învățăturilor Sfintilor nostri parinti. In aceasta zi frumoasa cind in urma cu 67 de ani ati venit pe lume, in comuna Rodna, jud. Bistrita-Nasaud, din România, cu mult drag, ne amintim și noi, ca in Bisericuta noastra din Bergamo (Malpensata), sarbatorim un pastor, un om modest, dar și un nume!

Va multumim Parinte, drag și scump, ca va aflati printre noi, de mai bine de 15 ani, ca vocea SFINTIEI VOASTRE, aduce dragostea multa dorita in inimile și sufletele noastre, ca mereu aveti rabdarea sa ne ascultati la toti doleantele de, zi și noapte si la care cu smerita ruga, primim raspuns bun, ajutindu-ne, ca din dulci ispite, sa putem iesi si spre cele sfinte ne chemati, sa slujim pe Domnul si Mintuitorul nostru Iisus Hristos.

Inca odata, Sa ne traiti, Intru multi si fericiti ani!

CREDINCIOȘII FIDELI BISERICII ORTODOXE DUPĂ CALENDAR PATRISTIC, DIN BERGAMO, Italia