Comunicat

Duminica 9 aprilie 2023 (Duminică Floriilor) la Misiunea Crestin Ortodoxa (dupa Calendar Patristic) „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie, a fost oficiata la ora 10.00, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o Iconita cu Intrarea triumfală Mintuitorul Iisus Hristos în Ierusalim,si cîte o crengută de maslin.

La ora 16.00, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Intrarea Triumfala a Domnului in Ierusalim” dupa care au fost citite Moliftele Sf.Ioan Gura de Aur, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o Carte de cintari bisericesti si cite o crengută de maslin.

In saptamina 10-15 aprilie 2023,Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo.

BIROUL DE PRESA AL MITROPOLIEI