Comunicat

Duminica 20 iune 2021, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie si vecernia de Praznicul Rusaliilor ,a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o Icoana cu Pogorarea Sf. Duh.

La ora 12.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ” Duhul Sfînt si lucrarea lui” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru dezlegare de blesteme, binele si sporul casei, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sfinta Treime.

In saptamina 21-26 iunie 2021, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din prov. Milano si Bergamo.

Arhid.B.Mihail, Secretar Eparhial