Comunicat

Duminica 21 martie 2021, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo Malpensata,Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30,de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop si Mitropolit de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o psaltire a Maicii Domnului.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Sfinta Cruce”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de dezlegare de blestem, iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Imparati Constantin si Elena.

In saptamina 22-27 martie 2021,Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o carte de rugaciuni.

Arhidiacon B.Mihail – Secretar Eparhial