Comunicat

Duminica 18 octombrie 2020 la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop si Mitropolit de Bergamo.Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o psaltire .

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Despre Sfinta Liturghie „, iar dupa otpust au fost citite rugaciunile pentru izbavire de necaz si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate o carte de rugaciuni .

In saptamina 19-24 oct. 2020, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Brescia , prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf.Imparati Constantin si Elena.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial