Comunicat

Duminica 3 mai 2020,la ora 10:30, Sf. Liturghie la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Calendar patristic ”Sf.Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, a fost oficiata de Intiistatatorul mitropoliei noastre ,Dr. ONUFRIE POP, arhiepiscop si mitropolit de Bergamo. La sfirsit a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii, adresind credinciosilor prezenti cuvint de invatatura,iar apoi au fost citite rugaciunile de multumire pentru binefacerile primite. Drept binecuvintare credinciosii au primit de la Inalt Prea Sfintia Sa, cite un medalion cu Maica Domnului.

La ora 16.00, a fost oficiata slujba vecerniei in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema: „Puterea rugaciunii”, iar la final credinciosii prezenti au primit cate o carte de rugaciuni, drept binecuvintare.

In perioada 4-9 mai a.c., Inalt Prea Sfintia Sa, va face vizite pastorale in prov. Bergamo, prilej cu care le va binecuvanta casele credinciosilor fideli si le va darui revista mitropoliei intitulata sugestiv “HRANA PENTRU SUFLET” nr. 1-12/ 2019.

ARHIDIACON B.MIHAIL-SECRETAR EPARHIAL