Comunicat

Duminica 10 iule 2016, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o Psaltire.

La ora 17.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Rugaciunile pentru cei morti” dupa care au fost citite Rugaciuni pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o Carte de rugaciuni.

In saptamina 11-16 iulie 2016, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Milano si Brescia, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o psaltire.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial