Comunicat

Duminica o1 nov. 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata,Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de rugaciuni.

La ora 17.oo, a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Lucrarile Duhului Sfint” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru izbavire de necazuri, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil.

In saptamina o2-o7 nov. 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o psaltire a Maicii Domnului.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial