Comunicat

Duminica 06 sept. 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Muc. Gheorghe.

La ora 17,oo,a fost oficiata slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Despre Taina Sf.Impartasanii” dupa care au fost citite Rugaciunile pentru binele si sporul casei, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

In saptamina 07-12 sept. 2015,Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si Sondrio, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare cite o carte de rugaciuni.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial