Comunicat

Duminica 31 mai 2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sfinta Liturghie a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa,a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o psaltire.

Dupa Sf. Liturghie, a fost oficiata si slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Pgorirea Duhului Sfint si intemeierea Biseric ii Crestine”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite, si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o iconita cu Sf. Ier. Ioan Gura de Aur.

In saptamina 01-06 iunie 2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre, intitulata sugestiv ”Hrana pentru suflet” nr. 1-3 (ianuarie-martie) 2015.

Arhidiacon B.Mihail- Secretar Eparhial