Comunicat

Duminica 22 februarie2015, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Sf. Apostol Andrei.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema ”Cum trebuie sa ne pregatim de post”, iar dupa otpust au fost citite Rugaciunile de multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile primite,iar drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, cite o psaltire a Maicii Domnului.

In saptamina 23-28 februarie.2015, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop,va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Lecco si Brescia , prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Cuvioasei Maicii noastre Parascheva.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial