Comunicat

Duminica 09 nov. 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare si rugaciuni pentru izbavire de necazuri. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de predici la Duminici si sarbatori.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Biserica ca lacas de rugaciune”, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf. Ioan Gura de Aur si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar, revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv ”Hrana pentru suflet” nr. 10-12 oct-dec/2014.

In saptamina 09-14 nov. 2014, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Maicii Domnului.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial