Comunicat

Duminica 12 oct. 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa Vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf.Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o iconita cu Maica Domnului .

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema “Iubirea Vrajmasilor „, iar dupa otpust au fost citite Moliftele Sf.Ioan Gura de Aur si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate o iconita cu Mintuitorul Iisus Hristos .

In saptamina 13-18 oct. 2014, Inalt Prea Sfintitul Parinte Dr.Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Sondrio si Bergamo , prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare Acatistul Sf.Apostoli Petru si Pavel.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial