Comunicat

Duminica, 13 aprilie 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa vechiul Calendar „Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare si ale Sf.Ioan Gura de Aur. Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cate o carte de rugaciuni si de cintari bisericesti.

La ora 17.oo a fost oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia a fost prezentata cateheza cu tema: „Intrarea triumfala a Domnului in Ierusalim”, iar dupa otpust au fost citite rugaciunile de multumire aduse lui Dumnezeu pentru binefacerile primite si drept binecuvintare credinciosii prezenti au primit in dar cate o iconita cu Sf Mare Mucenic Gheorghe.

In saptamana 14-19 aprilie 2014, Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provincia Bergamo, prilej cu care le va sfinti si binecuvinta casele acestora si vor primi drept binecuvintare revista mitropoliei noastre intitulata sugestiv „Hrana pentru suflet” Nr. 4-6 (aprilie-iunie) 2014.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial