Comunicat

Duminica, 12 Ianuarie 2014, la Misiunea Crestin Ortodoxa dupa vechiul Calendar “Sf. Ioan Botezatorul” din Bergamo-Malpensata, Sf. Liturghie, a fost oficiata la ora 10.30, de catre Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, Arhiepiscop de Bergamo si Mitropolit Primat. Dupa otpust, Inalt Prea Sfintia Sa, a tilcuit pericopa evanghelica a duminicii si a adresat un cuvint de invatatura credinciosilor prezenti. La final au fost citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare . Credinciosii au primit în dar, de la Inalt Prea Sfintia Sa, cita o iconita cu Sf. Mucenic Ciprian.

La ora 17.oo va fi oficiata, slujba vecerniei, in cadrul careia va fi prezentata cateheza cu tema: “Izvorele Credintei”, iar dupa otpust vor fii citite rugaciunile de multumire aduse lui Dumnezeu pentru binefacerile primite si drept binecuvintare credinciosii prezenti vor primi in dar Acatistul Sf. Gheorghe.
In saptamana 12/18/ian a.c., Inalt Prea Sfintitul Dr. Onufrie Pop, va face vizite pastorale credinciosilor din provinciile Sondrio si Lecco, prilej cu care le va sfinti si casele acestora.

Arhidiacon B.Mihail-Secretar Eparhial